93 872 07 67

ORTODÒNCIA: Posem les dents a lloc

Alineadors Transparents: En què consisteix el tractament?

L’ortodoncista fa el diagnòstic del problema: a més de realitzar la história clínica i l’exploració, que són la base del tractament, pren unes mides de les dents i fa unes radiografies. Es confeccionen uns models de dents virtuals i aquests es modifiquen per a obtenir el millor resultat final desitjat. Aleshores es preparen uns models intermitjos i per a cadascun es confecciona una funda plàstica. D’aquesta manera el pacient rep diversos jocs d’alineadors que s’anirà posant successivament fins a arribar al final del tractament. L’ortodoncista generalment haurà d’enganxar a les dents unes petites formes de material adhesiu blanc per facilitar certs moviments dentals.

Els avantatges són obvis: els alineadors són molt menys visibles que l’ortodòncia fixa, són còmodes de portar, i es poden treure per menjar (per tant, no cal parar compte als aliments més durs, com en el cas de les bràquets i filferros tradicionals). Les visites són ràpides i sense complicacions.

En resum, els alineadors us ajudaran a corregir la posició de les dents, no únicament per a tenir un somriure bonic, sinó també per a mastegar o parlar millor. Comoditat, precisió i seguretat.

Contacte

Podràs trobar-nos a:

Plaça de la Independència, 2.
08242 Manresa, Barcelona.

9 + 4 =